Høj kvalitet hver gang

Hos VP Nedrivning sættes kvalitet meget højt, og vi vil meget hellere bruge ekstra tid på opgaven end at gå på kompromis med vores kvalitetsprincip. 

Vi hjælper dig med din nedrivning

Det er har stor betydning for os hos NP Nedbrydning, at kommunikationen mellem os og kunden er klar og tydelig, og at der ikke er nogen tvivl om hverken omfang, pris eller indhold af opgaven. Prisen fastlægger inden opgaven går gang, og derfor kan du altid regne med faste priser hos os.

Vi ønsker, at du undgår tvivl om uforudsete udgifter på din nedrivning. For os hos VP Nedrivning er prisen klar fra start, og skulle der ske noget undervejs, vil vi tage os af det. 

Mission

Gennem vedvarende fokus på innovativ udvikling vil vi arbejde på at blive endnu bedre indenfor nedrivning og konstant blive bedre.

Vision

Firmaet skal udvikle sig til et af de bedste på landsplan og ligge i toppen ift troværdighed og bedste kvalitet for pengene.

VÆRDIER

Kvalitet, faste priser og høj service. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, så vil vi hellere bruge lidt længere tid på opgaven.

Vi giver et uforpligtende tilbud på dit projekt

Har du en opgave, som evt blander vores forskellige services? Eller har bare brug for rådgivning til din nedrivningsopgave? Skriv din opgave til os, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Reference på udført opgave

Nedrivning af udestue i Lyngby

Mangler du inspiration til dit næste projekt, så kan du tage et kig på vores Facebook eller på Anmeld håndværker side. Her finder du også før og efter billeder samt gode tilbud og kampagner. Her er et eksempel på et projekt, som vi udførte april 2020. Kunden var meget tilfreds, han beskriver vores arbejde således: 

Arbejdet blev udført til den aftalte tid. Kompetente og behagelige håndværkere, der var påpasselige med ikke at ødelægge noget, der skulle bevares. Omhyggelig oprydning.

Andre har også sagt:

Super professionelt og flot oprydning

Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde 

Kvalitet og service til tiden. Kan varmt anbefales

Super kvalificeret firma. Kommer til aftalt tid og udføre aftalt arbejde perfekt

Kontakt info

Tilbud på opgave

Vil du have et helt uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag og få en snak om dine behov og ønsker.

Facebook

Følg med på Facebook og se anmeldelser samt tidligere projekter

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved